Söndag!

Lite sumering utav helgen!

Tidigt i lördags åkte jag till umeå för utgång på kvällen, eftersom de är den ända lediga helgen jag har på min schema så tänkte jag att jag va tvungen att göra nånting, åkte dit med Julia :). Hon kom till mig på grubbe vid 4 där vi bara snackade och tog de allmänt lugnt innan vi for vidare :) 
Riktigt mycket folk på 5ive igår, nästan 900pers vistades och de kändes, men träffade många:).
Ikvälll ska jag bara ta det lugntttttt, ska bli skönt! :)


Veckans slut!

PUST! Nu är äntligen denna vecka slut.. I helgen är man ledig, om dom inte ringer och beordrar ut mig dvs. :)

Veckan har varit lite till och från, min mobil la av och vi for direkt och lämna in den men den gick inte att rädda.. damn.. nuu får jag har en skruttirutti telefon tills vidare och på den hitta jag massa gamla bilder och sms, smsen va då bara jobbbiga att se och ilska!(från en jobbig tid) där kring 2008-09.
"Hate getting flashbacks from thinks i dont want to remember"!!

Sen idag påväg hem från jobbet märkte jag att jag var utelåst så nu sitter jag i broshans lägenhet på Erikslid och hare bra, haha! Dock är han på bio atm och jobbar natt sen efter så har placet för mig själv ikv.



jobba - äta - träna!

Såja, nu har man jobbat klart för idag, fått i sig lite käk och nuuu iväg på fotbollsträning nummer 3 denna vecka. 


Var även och puttsa till tatueringen idag, därför har jag ett band runt handleden, så de är ingenting annat! ;)
Hörs ikv.

Tisdag

Hej på er! Sol även idag, härligt ♥ Har stått och gjort matlåda till morgon dagen, gjorde de sista som blev kvar av kycklingen igår:).
Ikväll är det fotbollsträning iallafall & efter det var de även leekar;). haha

middag!

Löprundan gjort, och har varit ute ett tag i solen och de va fantastiskt skönt :)

Nu ni mina vänner...ska jag ställa mig i köket och tillaga kycklingbröst med klyftpotatis & currysås! Detta blir spännande och säkerligen fruktansvärt gott om det bara går vägen ;).

yes!

Solen skiiiinerrrr och det är vaaaaaarmt!! Möter upp sara för en löprunda sedan blir det ut och njuta utav mig lediga dag. :) Rihannas låt "man down" kommer spelas i mina öron hela dagen. Ha det fint!


rambababam

Hej på er... nu ligger jag utmattad i soffan, har jobbat hela helgen.. blev för lockad av allt festivalande här i skellefteå så for jag ut en liten stund igårkväll och träffade fanny och jonas mfl..Härlig start iaf när jag skjusade fanny på cykeln i garanterat 120km/tim i spöregn! ;)  hah. nämen nu är jag ledig imorgon iaf vilket känns skönt! Och imorgon slutar även uppehållet och fotbollen drar igång igen, så träning måndag,tisdag,onsdag och torsdag börjar härnäst, tur jag bara har tag turer på jobbet :)



21 juli

Hej på er!
Just nu vankas de trästockfestival här i skelltown, kan höra musiken från Nordanå om jag har fönstret öppet! vill så gärna ut oxå men jobbar 11 timmar varje dag hela helgen! men fundera att ta mig ut och kanske bara säga hej till Fanny osv. Annars då?..jobbar på vänta bara tills den dagen jag får en aningen kortare dag, men mitt schema var inget att hänga upp i granen, vars är mina 11timmars sömn?:( näjustja, är ju 18 nu..
Nåväl ha det fint! sovdax, puss.



mitt liv står enbart av jobb

Mitt liv består enbart av jobb nu känns de som, jobbade 11timmar idag, och jobbar aldrig mindre än 8.. jobbbar hela helgen oxå! Aldrig haft så fullspeckat schema!
Orkar typ inte heller skriva för de finns inget att skriva.. nu vet ni iaf vad jag gör!


Helgen!

justeee..bloggen... oh, har bara inte orkat updaterat..känner mig slöö och har mycket att tänka på!

I fredags var jag ute här i skellefteå för första gången, gick på oleary's, vilket var jättekul:)

Ikväll blir det plugga och bara ta det lugnt! :)


vimmel

13 juli

Hallå.

Har just övningskört till ICA MAXI på solbacken för att köpa glass och jordgubbar till Sverige - Japan ikväll! Mumsigt.

Gårdagens löprunda gick bra. Men..(med stort M).. Det spööööregnade, verkligen så att himlen öppnade sig, gick knapp att ha ögonen öppna! Det var ju uppehåll då vi drog oss ut...haha! galet.


tugn tjej

13 juli

Hallå.

Har just övningskört till ICA MAXI på solbacken för att köpa glass och jordgubbar till Sverige - Japan ikväll! Mumsigt.

Gårdagens löprunda gick bra. Men..(med stort M).. Det spööööregnade, verkligen så att himlen öppnade sig, gick knapp att ha ögonen öppna! Det var ju uppehåll då vi drog oss ut...haha! galet.


tugn tjej

12 juli

Andra arbetsdagen gjord, även samma tider! 

Nu möter jag upp Sara igen och löper eljusspåret och rycker i backar. Efter det så väntas bullbak! :D♥

:)

Hemma från löprundan, blev ganska exakt 1 timmas löpning, eller inte fullt men. De va sjukt varmt men de gick, benen blev bara lite stumma! :) Sprang även förbi en grupp människor som dansa Zumpa..var hur många människor som hellst! :)
Nu ska jag plugga lite teori sen sovaaaaaaaaaaa! :)

11 juli

Hej på er!

Hemma från jobbet nu, är brano trött och har precis även ätit litee.. nu blire vänta in att klockan ska slå halv7 då blire ett pass löpning med Sara!

9 juli

Hej på er! kommer inte skriva så mkt nuu, är trött som bara den! inte mkt sömn i natt, men imorgon börjar jobbet, 7.30-16.00  :)

Annars idag har bara egnats åt att åka buss, se fotboll, och powernap, trotts den så är jag fortfarande supertrött.


Glad..


..men ändå trött.

Godnatt

dagen!

Hej på er, kom hem från jobbet vid 9. Sen dess har jag suttit med körkortsteorin tills nu!!
Nu är jag trött och imorgon bär det förhoppningsvis till stranden, Men före de blir det en löparrunda sådär på morgonkvisten. :)

Natti!


sol!

Nu ska jag ut och sola, klockan 4 är det dax att jobba fram till 9 ikväll. Ha en bra dag & kväll allesammans!


Sova

Löpningen gick bra, sprang väl ungefär 4km, sedan körde vi intervaller. så nu är man trött och ska alldeles strax sussa. Hoppas ni andra haft en bra kväll.

vet inte vad mer jag ska skriva men, det får räcka så! Tänkte även bjuda på ännu en fantastiskt fin låt!

'
Låter tråkig i början, men ge den en chans.. den blir bara finare! åh. otroligt fin cover

Bara så vackert!



så otroligt fin..

marknad!

Hej på er! Kom precis hem från burträskmarknaden, hittade en skitsnygg t-shirt och lite annat, sen de som är tradition att köpa på marknader, nämligen nybakat bröd och mysiga&roliga sockar. Körde hem från burträsk!

Varmt som tusan var det även och är fortfarande, men så alldeles strax ska jag mummsa lite korvstroganoff och möta upp Sara för en springrunda!


bild från i vindras.

4 juli

Hej på er. Dålig updatering, men i helgen blev de utgång vilket va otroligt kul, träffade så många gamla vänner!
Sen idag så har jag haft lilla uppkörningen, gick rätt så bra, några små skavanker men i det stora hela så gick de bra. Efteråt träffade jag upp ofelia och vi åkte förbi Rusta på Ersboda samt strömpilen för att kolla lite grejjer, och nu sitter jag äntligen på bussen hem till Skelelfteå för eventuell jobb denna vecka:).



Sol!

Hejpåer!

Sitter hemma nu, solen gick just imåln, typiskt! Låg ute och solade ett tag, sen fick  man veta att de var regn och åska i umeå, så då njöt man extra mycket! Men nu är den somsagt i måln så nu ska jag fräscha upp mig sen blire att åka till stugan och ha de lugn och skönt!


Måste även köra igång med springningen 3 gånger i veckan nu eftersom vi fått uppehåll. Kanske ska dra mig ut redan nu innan vi åker? hm, nått att tänka på..


RSS 2.0