NU!

NU:
GYM

SEN:
Kaffe på stan med Julia.



31 aug

Hej goingar! Imorse gjorde jag ännu en störd grej, när väckaren ringde så flööööööööööööög jag upp och klädde på mig på 1 sek och va stressad som satan, sen hajjade jag ju tillslut att jag vaknat av väckarn och inte försovit mig..

Annars idag så är jag ovanligt pigg? måste ju hänt nått mirakel inattt, eller så måste jag sovit riktigt djupt och gott, kan vara ganska troligt efter gårdagens fotbollsträning, stenhård träning och som avslutning vrickade jag foten kraftigt att jag har sjuuukt ont idag och haltar som aldrig förr, blir nog skolsyrran efter denna lektion...

Efter skolan blir det gymmet med Agnes, blir väl dock baraa köra överkropp eftersom foten svikigt mig idag..


Turkiet förra året..♥

:)

Oj, bra med en liten powernap såhär på kvällen, slitsamdag och har varit så sjukt trött!
Efterskolan drog jag och fanny ner på stan köpte 2 behövande saker sen så gick vi även på resia och prata med en tjej om en turkiet resa som vi kollat in, så den blev det! 22/9 bär det iväg, knappt en månad kvar så tiden lär gååå fort! ♥


29 aug

Hej på er! Idag är de ingen bra dag.. Kunde inte sova inatt låg och vred och vände mig i typ flera timmar så inte förrän vid 2 tror jag att jag somnade.. var bokstavligt död imorse, mådde illa och minns inte ens att jag steg upp,sjukt! Skolan är tråkig, och är less så de finns inte, stör mig på allt och alla och känner mig som en riktigt bitch;) haha..sjukt att bara fanny kan få mig att skratta dagar som denna!

- Ikväll ska jag och fanny än en gång kolla på resor, ser ut som att de blir turkiet för vår del istället för London;)


Såja!

Hej på er! Förlåt för uuuuuuuuuuuuuuuusel uppdatering i helgen men det har verkligen vart fullt upp, Modevisningarna har som rullat på hela tiden och igår kom fanny och jonas och vi hängde på matfesten och kollade runt då jag var ledig :), Nu har jag gått alla visningar från helgen och håll i er...idag på sista visningen frågade dom om jag skulle kunna tänka mig att fortsätta gå för dom, som har visningar ganska nu och då och på olika ställen :) Självklart svarade jag JA! :).

- Nu är jag iaf i umeå och är trött och ska springa in i duschen, orka inte skriva nå mer just nu. Men jag bjuder er på bilder! Varsegood ♥















Orka inte lägga in fler, men jag avslutar iaf med en "snygg" bild på jag och min bästavän.


Modevisning dag 2

Nu drar jag iväg till andra modevisningen dag2. Önska mig lycka till nu! Nu lär de va mycke folk...♥


OP3

Skön film som sandra i min klass klippt ihop på oss i klassen under olika tillfällen!;) måste bara visa er.

(jag dansar mest)


Modevisningen dag 1!

Ååååh! nuuu är de gjort, mycket folk för att vara torsdag.. de va verkligen suuperkul och tycker själv de gick riktigt bra, snacka om adrenalin mina vänner :). Efteråt stannade jag med sara elin g, lisa, elin w och mamma som satt och kollade, tog oss en cider eller 2 och lyssnade på banden som spelade och nu är jag hemma! Imorgon vändas dag 2 och jag kan inte vänta, härlig gäng jag jobbade med oxå så de va grymt. Nu ska jag försöka få lite skönhetssömn. Godnatt! Ps. Bilder kommer på söndagen då jag lyckats skrapa ihop alla från alla håll och kanter ;).


huvva

Jasi, nu har skolan börjat! Orkade inte åka till umeå på tisdag kväll eftersom jag hade varit med en kompis och hade inte duschat eller packat innan jag skulle åka så jag fick bita mig i läppen och stiga upp 05.10 imorse..oh,fy,fan...va äckligt trött och sov jävlart hela resan till umeå! Sen va ju de dryga att jag hade match ikväll så va tvungen hem igen och hämta grejjer! Matchen har jag ingenting att säga om, förlust, men tur man ha grymma stunder i spelarbussen hem och från matcher samt träningar;). Ska försöka lägga upp en liten video snart ;)



Nä men imrgon och torsdag är jag ledig från skolan, imorgon börjar ju de 4dagarna av modevisningen..är så nervös! Men ska bli kul! :)

Godnatt!


:)

Nya fotbollsdojjorrr, skönt!

Utprovningen

Idag har de varit en lugn morgon,svampbobfyrkan har rullat på tvn hela morgonen (vet, töntiga jag);)
Nu har jag iaf ätit lite lunch och ska strax cykla iväg in till stan och till Berlins på utprovning av kläder, är förväntansfull över att få se vilka kläder jag får :). 

Imorgon börjar även skolan så ska väl måsta dra mig mot umeå ikväll, men före de hade jag tänk sola och ev. kolla på nya Fotbollskor :) Ha en fortsatt trevligt dag ♥



Tisdag

Hade hoppas på jobb idag men icke det...
Klev upp vid halv elva och for och solade, tänkte skulle va fint med lite färg till modevisningen som startar på Torsdag och 3dagar frammåt, *nervöst*.. :$ sedan ställde jag och gjorde lite mannagrynsgrön MUMMS! Har även varit och tankat bilen(så nu kan jag de iaf..) ;)

Nu ska jag bara vänta på mamma ska äta lunch sedan blir de in mot stan för att kolla på skorna jag la ut för ett tag sen här på bloggen. Kvällen består av fotbollsträningggggg i flarken ♥

Helgen

Hallå! Nu är jag äntligen hemma igen:)

I lördags var de match i umeå, tugn match med mycke smällar, men de får man ju tåla:) For sen hem till lägenheten och väntade på att fanny skulle komma sedan blev de utgång, härligt nu före skolan:) blev ett bra slut på sommarlovet,
For hem igen idag, och sedan for vi till Mathias och fika :)





:)

Hej på er! Va på stan med mamma och fixa lite saker, sen ringde dom från jobbet och bad mig komma och jobba till nio, så ska bara kasta i mig lite mat och sedan fara iväg, efter jobbet bli de bara lugnt, har halv tidig match imorgon i umeå så då gäller det att vara på topp.

Hörs ikväll när jag kommer hem, Ha en bra kväll :)



godnatt

Härlig dag...inte! Spöregn exakt hela dagen och väl när man kom på träningen vräääkte de bara ner, tugnt att springa när kläderna va helt genomblöta med vatten men de gick iaf, skönt med varm dusch efteråt! Så nu är jag sådär lagomt trött så nu blir de sängen, 11.00 imrogon är de tandläkaren som står på schema, huvva!..
Godnatti.



blä!

Godmorgon på er! :) Vilket skit väder det är alltså..regn regn regn..och regn!
Blir att dra på myskläder och mysa framför tv fram tills fotbollsträningen, lät väl va lika regnigt då men. 

Fick iallfall min skatteåterbäring igår, så extrraa pengar på kontot nu sähär innan lönen gjorde min dag bättre:)
Nä, nu har jag fullt upp med att göra ingenting! hejsvejs ♥



!:)

Hej på er! :) Körlektionen gick bra, hade klockan 4, samma tid som fanny och de va underbart att träffa henne igen efter alldeles för längesen:) Pratade lite om helgen och London-resan. Nästa vecka börja ju skolan så denna helg ska tas vara på ♥ Måste även komma ihåg att ta ledigt från skolan Torsdag och Fredag. Ikv blir de löprunda längst skellefteå älven, solen skiner så det kommer va härligt!

16 aug

Hej på er, nyss vakna efter en härlig sovmorgon. Blev visst en liten suris igår efter teoriprovet så blev aldrig nå fler inlägg, drog iaf på fotbollsträning som gick rätt bra, idag ska jag ta mig en promenad och sedan ska jag ta min sista körlektion innan uppkörningen!
och jaa, förkylningen sitter fortfarande i..annars är väl allt som vanligt! ♥
skriver ikväll!

åååååååååååååååh

Jag tror jag jävlart dööööööööööööör, hade körkorts skrivningen idag, hade ett jävla (ursäkta) poäng ifrån att klara de, ETT POÄNG! ÅH, så arg och ledsen att ed finns int, såå onödigtt, nu måste jag boka om, körkortet är så jäklA nära nu!

hjälp

Har hittat ett par skor som jag ev kommer ha på modevisningen!

Vad tycker ni om dessa?



15 aug

Hej på er! var i umeå igår för att träffa en vän, men nu är jag tillbara efter som har things to do tomorrow!
Ska plugga lite nu, sen ska jag iväg med mamma och kolla om nån väska, sen ev ut och löpta, men är osäker för min röst har numera svikit mig är hes som aldrig för och en jäkla hosta! men nu har jag inte tid att skriva, puss!

12 aug

Hej på er!

Efter jobbet idag så har jag bara tagit de lugnt, eller for ut på en promenad med mamma längst skellefte älven, så otroligt fint det var! :) lär blir nästa löprunda. :)
Annars så ha jag bara varit hemma, tänkte fara och se derbyt mellan Skellefteå ff - Morön BK idag med en jobbarkompis men hon hade även en avskedsfest hon skulle på så de blev lite tight om tid. Hade vart en rolig match att se! :)

Imorgon är det jobb igen, jobbar 07-12, sen ledig några timmar sen börjar jag om igen 16-21! Sen kommer vera till mig så jag hinner bara hem och fixa till mig lite sen går vi nog ut på O'learys! :
Nu hoppar jag isäng. puss!







11 aug!

Hej på err! 
Bra dag på jobbet, flöt på bra och tiden gick snabbt! :) (Dock har jag haft en ständig hicka heela dagen, drygt!)

Men iallfall, va tvungen att gå liiiite tidigare eftersom jag skulle på möte med Berlins (modelljobb)
Är nu uppbokad med dom 25,26,27 och 28. Åh har vä
ntat på detta, ska blir så kul och är så förväntansfull! ♥


Ikväll blir det löprunda, men först..favvoooomaten korvstroganoff!! :D

10 aug

Huvvaaaaaa vad de är kallt! Endast 12 graderrr här, är så otroligt frusen.

Om en kvart kommer sara och hämtar upp mig, då blire iväg mot umeå för match mot Mariehem,har dock fortfarande lite hosta kvar men. Hoppas de går bra iallfall! :)

Hej så länge!



9 aug

Fädig jobbat för dagen, nuuu jäklar ska jag ta mig en rejäl löpar runda efter missad träning igår! 

Efter det åker jag och mamma till Ishallen! :)



hoppet..

Yesss, de där varade ju länge! Utringd - tillbaka till jobbet igen hemma klockan 9. Puss

(och jag som hade träning ikväll)

8aug

Skönt med kortdag på jobbet idag! Vädret här suger, det är storm i kombination med spöööregn.
Så nu tänkte jag kura ner mig i soffan med en filt och se en film, nämligen Shutter Island, såg den med jesper för första gången, och tyckte den va riktigt bra, så nu gör jag en repris.
Har inte blivit nån updatering i helgen men den har bestått av jobb och olivia, de blir min sammanfattning! :)


frisk tjej..

augusti

Hej på er!

Jobbar för fullt på dagarna så de är bara mest de som händer på veckan förutom att fotbollen dragit igång igen efter uppehållet, första matchen var igår mot Sandvik, där de tyvärr blev oavgjort, ledde från början men tappade i slutet. Fanny var även där och fotade lite, kan ju visa några.
Va tvungen att ha västa pga att dom tjurade med att vi var för lika..

Match

Vilken underbar dag med värme och sol!

Alldeles strax bär det iväg till holmsund för match kl 20.00, är taggad till tusen förutom att förkyldningen håller på ta över hela mig! Jäkla skit, kan ju inte bli sjuk nu.

Hörs imorgon! Puss


hjälp!

Hjälp



this one
or this one?:)

ARG!

Shit vad idiioooter det finnsssss alltså, får höra de ena efter de andra, antingen är de avundsjuka människor eller bara folk ssom har otrolgit lite att göra. Kan ju säga nu att Jesper Lundqvist betyder otroligt mycket för mig, och är en person jag verkligen saknar, svårt att hitta nån lika bra person som honom, kommer nog aldrig hända heller. Så det är sjukt jobbigt att höra saker, känner mig sjukt ledsen...


Nu tar jag första bästa buss till stugan där pappa är, sen ska jag iväg och träna. punkt



RSS 2.0