Home!

Hemma från matchen nu! Härlig vinnst med 4-1. Fick göra assist och nära till mål, ville verkligen näta en! Men nästa gång ;). Sjukt bra spelat i hettan tjejer! (Ni få som läser min blogg) ;)

Nu har jag mumsat i mig jordgubbar osv, så nuuu blir det säng dax!


Fick fint uppskrapat knä på köpet, inte fräscht! typ köttigt;)

Torsdag

Hej på er! Sitter ute i solen med datorn,skön musik och bara kopplar av och, DRICKER VATTEN SOM BARA DEN!
Idag är det hemma match mot sandvik/holmsund, och idag blir det vinst, 3pinnar i fickan! Det är bara så, sitter iallfall mer taggad än nånsin! :) Vet iallfall att de kommer vara olidligt varmt, men de är lika för alla.
I helgen är de ju stadsfesten här i skellefteå, men få se om de blir nått för min del, blir ev jobb istället!:) men blir nog att gå förbi där hur som haver.

Hade även världens hemskaste mardröm inatt, handla som vanligt om andar och spöken! Min största rädsla så de är ju självklart... åh usch! grät typ när jag vaknade..


Hej bildbrist..

dagarna

Hej på er! Är just nu trött som bara den, lät ju bli en liten powernap innan fotbollsträningen :)

Hade halkbanan idag, vilken var så jääääkla kul, var först rädd och trodde jag skulle köra av vägen, men visst var det halkigt men jag klarade de bra som resterande av tjejerna som körde:) Påvägen hem körde vi omkörning vilket också gick bra. Nu är de bara stenhårt plugg fram till uppkörning och skrivningen nu i juli :)

Ska även ut och jobba några dagar i veckan fram till mina 5 jobbb veckor i juli, förhoppningsvis bär ju jag och fannys resa iväg om några månader!


oooooooooooold pic.

Torsdag

Hej på er!

Inte updaterat så värst bra IGEN! Igår hade vi match mot Flurkmark som ligger 2a i serien, vi spela oavgjort mot dom med 2-2, jag fick spela yttermittfällt vilken var riktigt kul, dock lite jobbigare och mer spring. Fick en nick chans och ett långskott men gick inte in.. Fick iallfall med mig en straff som Ida satt snyggt i krysset :).

Ikväll ska jag iallfall ut och löpa och sedan prata med fanny om morgondagen, kan ev bli jobb imorgon! Midsommar+jobb = dubbelt upp!;).

Förövrigt sitter jag och pluggar masssa teori, ibland går de bra och ibland blir jag så frustrerad att boken snart åker in i väggen.


Onsdag!

Godmorgon, just vaknat och är allmänt irriterad eftersom en katt suttit/sitter och skriker i trapphuset hela morgonen och fortfarande, och tydligen vill den inte ut eftersom folk har gått ut och in, ååh!

Ska snart iväg på körlektion nu, kör intensiv kurser hela veckan, kör varenda dag från måndag till torsdag. Åh, de är nära nu!
Igår förresten va jag hos ofelia, myste och bara pratade.. smaska lite godis ;).

Match ikväll. Kom igen nu tjejjer!




träning!

Hej på er. Hade körlektion imorse, gick galant! halkbanan på måndag och uppkörning/prov snarast :)!

Efter det har jag rejjt lite på stan och sedan tränat! gick oxå bra, match på onsdag. :)


Gårdagen

Gårdagen var härlig! Solen sken och de va bara bra:). Matchen gick tyvärr dessvärre dåligt, spelade faktiskt yttermitt ett tag, jääääääääävluskt roligt men ja.. mycket spring och aningen jobbigare men det gick :)

Eftermatchen, for jag till lägenheten, duschade och fixade mig lite och for till Agnes där Mia även va, riktigt rolig kväll med tjejerna och bör göras om snarast ♥


!


Hitta en bild som sandra tog för ett tag sen.

Mot umeå

Sitter på bussen nu mot Umeå, har 3 väskor varav 2 av dom är dötunga, som jag sedan ska gå med mig till haga till broshan! sen blir det stooorfix i läggan;) Sen till match!

Efter matchen stannar jag i stan och är med Mia och Agnes, blir kanon.


ha en bra lördag!

Fredagsmys

Hej på er!

Dagen började med att jag tog en härlig sovmorgon, klockan 12 begav jag och mamma oss mot beach street tatto.
Sedan har dagen bara varit lugn, for ut och rörde på kroppen lite, och nu sitter jag hemma och ska ha egen fredagsmys eftersom mamma jobbar kvälll och pappa är i stugan nu:).
Imorgon blir det tidig buss till umeå där jag och pappa ska köpa tv och allmänt fixa i lägenheten! 
Klockan 5 är det match mot Umedalen, förhoppningsvis kör vi över dom och plockar hem 3 pinnar i fickan;) eftermatchen stannar jag nog i stan:)


LITE bilder sen tidigare

enbart 1 år kvar!



tankar

Du tar bort min hand ifrån din arm och flyttar bort 
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem 
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt



16 juni SOMMARLOV

Sådärja, då var sommarlovet här och de har varit en härlig dag, med massa avundsjuka till alla studenter, men detta blir ju ändå mitt sista sommarlov för alltid, sen är det min tur! Då ni..;)

Gick sedan in till stan tillsammans med clara, sen träffade jag upp ofelia och har umgåtts med henne tills nu. För allas del verka det bli en hel del partay men själv har jag inte alls suget så istället åker jag hem och myser med mamma♥ Imorgon klockan 12 smäller det! Nervös och spänd, detta kommer bi great:)!

Har massa bilder jag skulle vilja lägga upp från tidigare men dom finns på claras,ofelias och fannys kamera! så fort jag får dem så kommer det bli stor bildbomb här på bloggen, så håll utkik!:) 



u smile i smile

Sitter på bussen mot umeå!

Så tråkigt som jag har så sitter jag och kollar på massa bilder och hittar some crazypix!






Ful som stryk men jag bjuder på dessa! min blogg är ju ändå alldeles för tråkig


15 juni

Hej på er!
Ligger hemma i skellefteå nu, har fått igen halsont så mamma är på apoteket och ska inhandla nå halstabletter. 

Känner att min blogg börja tråkna till nu, men har som inget att skriva riktigt, eller jo det har jag väl, men har inte heller nån direkt ork!


Men som sagt, skriver då jag skriver..

13 juni

Hej på er!

Kan ju börja hela inlägget med att jag nu har flyttat in i lägenheten! känns riktigt skönt, mamma och pappa åkte in tidigt imorse med sängen och hela röret och jag kom lite efter med lite extra kläder.
Har fortfarande lite saker som fattas men de kommer snart påplats :) Små firade inflytten med maja & clara med en gofika och störthärlig pratstund på Wayne's, 2 kanon människor! :)
Bilder kommer imorgon!

Vet inte vad men jag ska skiva mer så vi hörs imorgon! :)

common denominator



12 juni

Hej på er! Håller på packa grejjer för fullt, för imorgon går flyttlasset mot umeå och grubbe! :)

Hade mach igår mot Mariehem, blev 0-0 och spelet var förjävla bra igår! :) bra jobbat tjejjer!
Åkte sedan vidare till umeå och umgicks med mina vänner ♥


Invigde min nya jumpsuit.






Glada!




11 juni!

Hej på er!

Nu på morgon har jag och mamma varit och köpt saker till lägenheten! Kanon;).

Ska snart dra iväg på samling, det är ca 30 grader varmt ute och idag har vi match! Armar, ben och ansikte lär väl brännas sönder, och vatten dricker jag som aldrig förr! Kommer bli kämpigt att springa idag, och alla som har varit på Bergvallen förut vet hur hett det är där, alltid vindstilla och flugor;) haha



Hörs senare! pussss


NYTT

NYTT




Jumpsuit.


underbardag!

Hej på er!

Var ledig från skolan idag, och även imorgon!
Så idag har jag varit ute hela dagen och hjälp mamma att plantera blommor, snacka om vamt och svettigt, kan ju då lugnt säga att man fått färg idag!
- Iväg på fotbollsträning strax, och ja, de är fortfarande hett ute, hoppas inte på fys idag får då lär väl alla ligga döda i slutet av träningen;) men ja, man vet aldrig!


Just nu är även Fanny vacker som få, och går på röda mattan på balen! Önskade verkligen sjukt mycket att jag skulle få se, men synd att allt krockar! Tror säkert det går jättebra, för vädret är ju toppen!

<3


världensbästa

hott hott hott

Hej!

Dagen börjar lita lite mot sitt slut och jag avrundar den med ännu en stund i solen.
Gjorde bort ett prov imorse, sen åkte jag direkt hem till skellefteå, var hemma vid 11 tiden och satt mig ute i solen, vid halv 2 for jag in till stan och gick till banken och skaffa en bankdosa, vuxenpoäng till mig;).
Gick omkring på stan i värmen, småkollade lite inredning på stan till lägenheten sen gick jag även på Secondhand butiken och kollade, sen tog jag cykeln iväg på ica kvantum och handlade, och nu sitter jag ute i solen igen. :)

Ska strax äta och sen fara ut och löpa, eller om jag löper först sen äta(?)... aja!


7 juni

Hej på er!

Igår var de match mot burträsk, ganska tugnt eftersom de va så grymt varmt och solen stekte på som bara den.
Fick en och annan målchans men bollen gick dock aldrig in...

Ikväll är det fotbollsträning som gäller! :)


lek med boll








Gameday

Hej på er!

Sitter ute i solen och njuter, underbart! Har även match klockan 18 i Burträsk så därför sitter jag oxå och trycker i mig massa vatten! :) ska även ta och sparka lite boll på gräsmattan! ;)

Sees.

4 juni


Min nu.

LYCKLIG

HAR FÅTT LÄGENHET! Grubbe nästa;)

NU

Nyss sett mathias match, dom vann, kanon för dom! :)


NU: Lång promenad!


Körlektion

Har redan slutat för jättelängesen, men titter kvar på skolan med tor och marcus och råkade somna till i soffan så nu har jag världens nackspärr..väntar iallfall att tiden ska gå för snart är det dax för körlektion. Halkbanan är bokad och klar, men dock bokade hon den riktigt långt fram.. så är tveksam att jag hinner ha körkortet under sommarlovet.. men men när det är gjort är det verkligen inte många dagar kvar;).


RSS 2.0